gelinim mutfakta tarifleri

  1. CaT

    Kayseri usulü fırın ağzı ve pıt pıt pilavı tarifi

    KAYSERİ USULÜ FIRIN AĞZI TARİFİ MALZEMELER 500 gram kuşbaşı et 100 gram kuyruk yağı 4 adet biber 2 adet domates 10 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 1 buçuk su bardağı bulgur 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı salça 1 tutam maydanoz PIT...
  2. Chen

    Humuslu Tabuleli Köfte Tarifi

    Izgarada 6+ Kişilik 60+ dk (Hazırlanma Süresi) 40 dk (Pişirme Süresi) Malzemeler Yarım su bardağı bulgur 1 kg kuzu kıyma 1 yumurta 1 soğan 1 çay kaşığı yenibahar 1 diş ezilmiş sarımsak 1 su bardağı ufalanmış bayat ekmek içi Yanında: 200 gr sade yoğurt Yarım demet nane yaprağı Humus için...
Üst Alt