Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 adet orta boy patates
1 adet kuru soğan
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
Tuz, karabiber, toz kırmızı biber, nane
Sosu İçin ;
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
Patatesleri yıkayıp soyalım rendeyle rendeleyelim. Suyunu sıkalım bir kaba alalım.
Soğanı da rendeleyelim ve suyunu sıkalım...
Manca /Makedonya
MALZEMELER:
3 adet patlıcan(tercihen bostan patlıcanı)
5-6 adet çarliton biber
4 diş sarımsak
2 adet orta boy domates
1 çay bardağı zeytinyağı
tuz
Patlıcan ve biberler tercihen mangal ateşinde közlenir.
Kabukları soyularak doğranır.
sarımsaklar bir miktar tuzla dövülür...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.